Basalt Den Haag Westeinde

Locatie HMC Westeinde

Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag

Medisch secretariaat (afspraak arts en vragen over patiëntenportaal) 088 979 27 58
Planning (afspraak behandelaar) is 088 - 979 16 24
 

Bereikbaarheid
Let op! De Tramtunnel (tram 2/3/4/6) gaat een maand dicht (17/7 - 15/8), dus houd rekening met omleidingen en langere reistijd. https://www.htm.nl/omleidingen-verstoringen

Bouwwerkzaamheden Moeder- en Kindcentrum
Sinds 29 juni 2020 is de bouw van een Moeder- en Kindcentrum aan de Lijnbaanzijde van start.

De hoofdingang aan de Lijnbaanzijde gesloten is sindsdien gesloten.  Het voorterrein van het ziekenhuis aan de Lijnbaan is afgezet met bouwhekken en er staat een grote hijskraan op het bouwterrein. Ambulances maken gebruik van de ingang aan het Westeinde. De werkzaamheden duren naar verwachting tot mei 2021.

Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van de ingang aan de Warmoezierstraat, waar zich ook het bezoekersparkeerterrein bevindt. Komt u tijdens de bouw met het OV naar HMC Westeinde? Maak dan gebruik van de tramhalte Brouwersgracht en volg de looproute naar de ingang aan de Warmoezierstraat.

De mensen van HMC stellen alles in het werk om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Toch zal (geluids)overlast van de bouwwerkzaamheden niet te voorkomen zijn. Mocht u op één of andere manier toch hinder ondervinden laat het ons dan ook weten. Wij geven uw klachten voor u door aan de organisatie van de werkzaamheden. Als Basalt, locatie Westeinde, blijven wij bereikbaar op dezelfde plaats die u gewend bent: route groen, 2e etage.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben dan horen wij dit graag, u vindt ons nummer boven dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Team Basalt, locatie HMC Westeinde